Facebook és tumblr gyüjtő oldalak

Facebook és tumblr gyüjtő oldalak

Mi mindenre képes az iPhone?

2023. március 28. - Jozsef.Nemeth

Mi mindenre képes az iPhone?

 

Ha éppen azon vagy, hogy a felhasználói frusztráció miatt a falhoz vágd az iPhone-t, akkor épp jókor olvasod ezt a cikket. Az iPhone-odnak nem kell egy rejtélyes dolognak lennie. Az alábbi cikk segíthet elsajátítani az iPhone-odat, és szépséget varázsolni belőle, nem pedig szidni valót.

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki az iPhone-odból, használd tárolóeszközként. Az iPhone-t mindenféle fájl tárolására használhatja a könnyen elérhető szoftverek segítségével. A nyilvánvaló zenefájlok mellett képeket, dokumentumokat és egyebeket is tárolhatsz rajta. Ennek legnagyobb előnye, hogy mindig hozzáférhetsz ezekhez a fájlokhoz, bárhová is mész.

Használd a fejhallgató zsinórját a fényképezéshez. Nehéz lehet fókuszált képet készíteni, ha olyan gombot kell nyomogatni, amely a tényleges telefonon van. Ehelyett nyomd meg a zsinór gombját; az enyhe mozgás egyáltalán nem befolyásolja az iPhone-odat, így éles, tiszta fényképet készíthetsz.

Ne használj olyan tartozékokat az iPhone-odhoz, amelyeket nem az apple gyárt. Más cégek tartozékai bizonyítottan lemerítik az iPhone akkumulátorait, így azok szinte használhatatlanná válnak, mert olyan gyorsan lemerülnek. Emellett egyéb működési problémákat is okozhatnak, ezért ügyelj arra, hogy mindig almás kiegészítőket használj az iPhone készülékedhez.

Vásárolj képernyővédőt az iPhone-odhoz. Képernyővédő nélkül idővel megkarcolod a telefonod előlapját. Elég egy kis szennyeződés, hogy csúnya karcolást okozzon. Győződj meg róla, hogy mindig van képernyővédő a telefonodon.

Ha kizártad magad a telefonodból, keress az interneten javítási lehetőségeket. Sok emberrel történt már ilyen, ezért az interneten videók és egyéb útmutatók is vannak arról, hogyan lehet feloldani az iPhone zárolását. Csak arra figyelj, hogy ez egy végső megoldás, mivel valószínűleg minden adatodat törölni fogja, amikor visszaállítod.

Szabadulj meg egy extra kütyütől az iPhone beépített tudományos számológépének használatával. Ehhez indítsd el a telefon alapértelmezett számológép alkalmazását, és forgasd el a telefonodat oldalra, ami megjeleníti a tudományos számológépet. Az App Store-ban is elég sok alkalmazás érhető el, köztük grafikus számológépek is.

Ha az iPhone levelezőjében vagy, egyszerűen elmentheted egy kép másolatát, amelyet később esetleg meg szeretnél nézni. Csak érintsd meg a képet néhány másodpercig, és az elmentésre kerül a tárolt képek közé. Ezután bármikor hozzáférhetsz, ha újra meg akarod nézni, ki akarod tenni a netre, vagy továbbítani szeretnéd egy barátodnak.

Sok mítosz kering arról, hogyan kell kezelni a vízbe esett iPhone-t. A legnagyobb ezek közül az, hogy hajszárítóval szárítsuk meg a telefont. Ahelyett, hogy kiszárítaná az összes vizet, ami a telefonra került, ezzel csak azt éri el, hogy a víz még jobban belenyomja a telefont.

Ha szülő vagy, és nem szeretnéd, hogy gyermeked "felnőtt" dolgokat nézzen a telefonodon, csak annyit kell tenned, hogy bekapcsolod a szülői felügyelet funkciót. A funkció bekapcsolásához csak annyit kell tenned, hogy belépsz a beállításokba, rákattintasz az "általános", majd a "korlátozások" menüpontra.

Most, hogy eljutottál a cikk végére, ugyanolyan szerelmesnek kell lenned az iPhone-odba, mint aznap, amikor kivetted a csomagból. Többé nem kell félned ettől a szelídíthetetlen technológiától. Az iPhone-od fölött neked van hatalmad. Te vagy az, aki irányít.

ipad akkumulátor állapot, ipad 2020 ár, apple watch series 3 ár, iphone kepernyocsere, iphone kijelzocsere, ipad mini 5 ár, házcsere, iphone kijelző

 

1. ipad akkumulátor állapot

2. ipad 2020 ár

3. apple watch series 3 ár

4. iphone kepernyocsere

5. iphone kijelzocsere

6. ipad mini 5 ár

7. házcsere

8. iphone kijelző

 ipad akkumulátor állapot, ipad 2020 ár, apple watch series 3 ár, iphone kepernyocsere, iphone kijelzocsere, ipad mini 5 ár, házcsere, iphone kijelző

A bejegyzés trackback címe:

https://facebookestumblr.blog.hu/api/trackback/id/tr3918082594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Tamási fürdő, menedzserszűrés, goose down, szonyegtisztitas, best goose down, vízszerelő és fűtésszerelő, autó alkatrész, kipufogó, zárjavítás, video marketing, fürdő

fürdő goose down, menedzserszűrés keresomarketing best goose down goose down comforter szonyegtisztitas vízszerelő és fűtésszerelő video marketing autó alkatrész kipufogó Tamási fürdő, menedzserszűrés, goose down, szonyegtisztitas, best goose down, vízszerelő és fűtésszerelő, autó alkatrész, kipufogó, zárjavítás, video marketing, fürdő