Facebook és tumblr gyüjtő oldalak

Facebook és tumblr gyüjtő oldalak

Ne aggódjon a mobiltelefonja miatt tovább - olvassa el ezt

2022. augusztus 03. - Jozsef.Nemeth

Ne aggódjon a mobiltelefonja miatt tovább - olvassa el ezt

 

A mobiltelefonok világa nagyot változott az évek során. Egyre többen tapasztalják, hogy az egykor egyszerű és könnyű készülék egy kicsit bonyolultabbá vált. Ha új mobiltelefont szeretne vásárolni, vagy csak a legtöbbet szeretné kihozni abból, amije van, olvasson tovább néhány remek tippért.

Néhány naponta indítsa újra a mobiltelefonját, különösen, ha az egy okostelefon. Talán észre sem veszi, de egy miniatűr számítógépet hordoz a zsebében. Ezek a számítógépek idővel felemésztik a memóriát, és ez rossz teljesítményhez vezethet. Nem kell mást tennie, mint újraindítani a mobiltelefont, hogy a memória újra működésbe lépjen.

Ne érezze szükségét, hogy plusz pénzt költsön mobiltelefon képernyővédőre. A mai mobiltelefonok karcálló üvegből készülnek. Ez az üveg olyan erős, hogy még a kulcsok sem karcolják meg, ha a zsebében lévő telefon mellett vannak. Az a képernyővédő valószínűleg kidobott pénz.
Ügyeljen arra, hogy mobiltelefonját minden második nap újraindítsa. Ez különösen fontos, ha okostelefonja van. A számítógéphez hasonlóan a mobiltelefonokat is újra kell indítani a hibák kijavításához és a memória tisztításához. Ha elfelejti kétnaponta újraindítani, problémák léphetnek fel.

Ha okostelefonja van, érdemes néhány naponta teljesen kikapcsolni. Csak néhány percet vesz igénybe a kikapcsolás, majd a visszakapcsolás. Ez segít megtisztítani a memóriát a felesleges adatoktól, és a telefon optimálisabban fog működni.

Ha mobiltelefonját frissíteni szeretné, és azt mondják, hogy nagy összegű díjat kell fizetnie, próbáljon meg alkudozni. A vállalatok nem akarnak értékes ügyfeleket elveszíteni, ezért hajlandóak lehetnek lemondani erről. Még ha nemet is mondanak, nem árt megkérdezni.

Maradjon fitt és formában a telefonján található időzítő és stopperóra használatával. Ez a funkció általában százas pontossággal mutatja az idejét, ami minőségi leolvasást ad arról, hogy milyen gyorsan vagy lassan futott egy kört. Általában vannak archívumok, amelyekben tárolhatja a legutóbbi célba érkezéseit, ami remek összehasonlítási alapot adhat.

Szánjon időt arra, hogy megismerje a telefonjához mellékelt alkalmazásokat. Sok telefonon már böngészhet az interneten, és hallgathatja kedvenc zenéit. Valószínű, hogy naptárral is rendelkezik. Ezeknek a programoknak az ismerete sok időt és pénzt takaríthat meg.

Tisztítsa meg a telefonján nem kívánt zenéket, mivel ezzel sok memóriát takaríthat meg. Ha az iTunes-t használja, ezt úgy teheti meg, hogy a számítógépére megy, és törli őket a zenetárból. Amikor csatlakoztatja a telefont, az szinkronizálja és törli a nem szükséges dalokat.

Ne hagyja magát elbűvölni a legcsillogóbb és legújabb mobiltelefonnal . Lehet, hogy ez jelentős túlzás az Ön mobiltelefonos igényeihez képest. Ehelyett legyen reális abban, hogyan szokta használni a mobiltelefont, és keressen olyan telefont és csomagot, amely jól illeszkedik hozzá. Ön és a bankszámlája sokkal boldogabb lesz tőle.

Ha megpróbálja elérni, hogy telefonja hosszabb ideig töltve maradjon, legyen tisztában azzal, hogy milyen gyakran használja a háttérvilágítást. A mobiltelefon háttérvilágítása megkönnyíti a képernyő megtekintését. Fontolja meg a beállításainak megváltoztatását, hogy hamarabb kikapcsolja magát. Akár teljesen ki is kapcsolhatja a háttérvilágítást, ha anélkül is jól látja a képernyőt.

A modern lítiumos mobiltelefon-akkumulátorok nem olyanok, mint a régi NiCd vagy NiMH akkumulátorok, és a töltésükhöz használt módszerek sem ugyanazok. Ne hagyja, hogy a mobiltelefon akkumulátora teljesen lemerüljön, mielőtt feltöltené. Ha az akkumulátort akkor tölti fel, amikor az akkumulátor negyedére vagy felére lemerült, az valóban meghosszabbítja az élettartamát.

Amennyiben jelszinttől távol tartózkodik, kapcsolja ki a telefonját, vagy kapcsolja be a repülési módot, különben a telefonja folyamatosan keresi a jelet. A jelet keresés gyorsabban lemeríti az akkumulátort. Csak akkor kapcsolja be a keresési funkciót, ha tudja, hogy jó jelet fog kapni.

Próbálja meg elkerülni a bluetooth használatát, amikor nincs rá szükség. A mobiltelefon bluetooth használata sokkal gyorsabban lemeríti az akkumulátort. Természetesen előfordulhat, hogy szükség van rá, de amikor csak lehet, próbáljon inkább headsetet vagy kihangosítót használni helyette.

Ha kímélni kell az akkumulátor energiáját, kapcsolja ki a telefon rezgés funkcióját. A csengőhang sokkal kevesebb energiát vesz fel, mint a rezgés funkció, így energiát takarít meg, ha kikapcsolja.

Vegyen részt konferenciahívásban, ha egy csoporttal együtt dolgozik egy órai projekten. Ez csökkenti a személyes találkozók szükségességét, különösen, ha nagyon sűrű az időbeosztásotok. Egyszerűen alkalmazza ezt a funkciót úgy, hogy felhív egy személyt a csoportból, és hozzáadja a csoporttagok többi számát.

Legyen óvatos a biztosításokkal és a garanciákkal kapcsolatban. A biztosítás, bár megvédheti Önt, ritkán használatos vagy költséghatékony. A kifizetések minden hónapban folyamatosak, és összeadódhatnak, mire Ön készen áll a cserére. A garanciák, bár havonta nem kerülnek sokba, de összeadódnak, és a legtöbb ember elégedetlen a telefon cseréjére vonatkozó korlátozásokkal.

Nagyon sok mindent kell tudni a mobiltelefonokról. Ha nem használja ki a telefonja összes képességét, akkor tényleg alulértékelheti magát. Ahelyett, hogy azon töprengene, mik a legjobb mobiltelefon-ajánlatok, hol szerezzen egyet, vagy hogyan használja a sajátját, használja a ma tanultakat a végső siker érdekében.

 

feliratok, halloween, szív, esküvői meghívó, vintage , gyertya, házassági évforduló, pompom, esküvői torta

 

1. feliratok

2. halloween

3. szív

4. esküvői meghívó

5. vintage

6. gyertya

7. házassági évforduló

8. pompom

9. esküvői torta

feliratok, halloween, szív, esküvői meghívó, vintage , gyertya, házassági évforduló, pompom, esküvői torta

A bejegyzés trackback címe:

https://facebookestumblr.blog.hu/api/trackback/id/tr2417899087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Tamási fürdő, menedzserszűrés, goose down, szonyegtisztitas, best goose down, vízszerelő és fűtésszerelő, autó alkatrész, kipufogó, zárjavítás, video marketing, fürdő

fürdő goose down, menedzserszűrés keresomarketing best goose down goose down comforter szonyegtisztitas vízszerelő és fűtésszerelő video marketing autó alkatrész kipufogó Tamási fürdő, menedzserszűrés, goose down, szonyegtisztitas, best goose down, vízszerelő és fűtésszerelő, autó alkatrész, kipufogó, zárjavítás, video marketing, fürdő